Simon Vazquez Ferrer – Marrong Epoch

Posted on noviembre 2, 2010

2


Simon Vazquez Ferrer

Inauguración el 4 de Noviembre (jueves) a las 20h en GAP

CATALÁ
L’època marróng és una collecció de pintures que l’artista Simón Vázquez ha realitzat al llarg d’un any i mig. Hi podrem trobar una mostra del particular món interior de l’autor, on es barreja un surrealisme temàtic grostesc i tendre per igual, tot amanit amb un toc d’humor crític, dibuixant finalment un retrat absurd de l’ésser humà.

Les obres d’aquesta exposició no ténen un ànim crític, com pot semblar a primera vista, sino que gaudeixen d’una interpretació oberta. El missatge és aquell que l’espectador vulgui donar-li a cada obra, buscant d’aquesta manera una complicitat entre autor i públic a un món on tot importa bastant menys del que pot semblar.

A l’exposició podrem trobar-hi, principalment, olis sobre llenç i fusta amb importància sobre el traç, i ocasionalment una mica de collage per a reforçar la densitat de la pintura i textura del quadre. Senyors, gaudeixin de l’època marróng, perquè si existeixen les èpoques rosa i blava, qui som nosaltres per a ignorar al marróng?

CASTELLANO
La época marróng es una colección de pinturas que el artista simón Vázquez ha realizado a lo largo de un año y medio. En ella podemos ver el particular mundo del autor donde se mezcla un surrealismo temático tan grotesco como tierno sazonado con un toque de humor citrico, dibujando así un retrato absurdo del ser humano.

Las obras de esta exposición no tienen un animo critico como puede sugerir a primera vista, si no que gozan de una interpretación abierta, el mensaje es el que el espectador le quiera dar, buscando así la complicidad entre artista y publico en un mundo donde todo importa bastante menos de lo que parece.

En la exposición podremos ver principalmente óleos sobre lienzo y madera con importancia hacía el trazo y ocasionalmente algo de collage para reforzar la densidad del la pintura y textura del cuadro. Señores, disfruten de la época marróng, porque si existen las épocas rosa y la azúl, quien somos nosotros para ignorar el marróng?

Anuncios
Posted in: Exposiciones